اولین مرکز تخصصی مشاوره کنکور هنر

ویژگی های کنکور هنر

ویژگی های کنکور هنر


1- دروس عمومی برای کسب یک رتبه ی قابل قبول نقش بسیار مهمی در کنکور هنر دارند و نباید آن ها را فدای دروس اختصاصی کرده و از اهمیت آن ها کاست.
2- در کنکور هنر هیچ تضمینی وجود ندارد که شما بتوانید یک درس اختصاصی را 100 و یا حتی بالای 90 درصد بزنید، پس وقت خود را برای یک درس خاص تلف نکنید و سعی کنید بین همه دروس تعادل برقرار نمایید.
3- درس های درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری از مواد امتحانی مهم کنکور هنر می باشند زیرا برای همه ی زیر گروه ها ضریب بالایی دارند، بنابراین شما با کسب درصد خوبی از این دو درس می توانید رتبه ی خود را به طرز قابل توجهی تغییر دهید.
4- در کنکور هنر، تعدد اسامی ، سبک ها، دوره های هنری، قرن ها و ویژگی های آثار بسیار زیاد است و برای یادگیری نیاز به مرور پی در پی در طول سال دارند تا کم کم در ذهنتان تثبیت شود.
5- چون اکثر مباحث کنکور هنر تا حدودی با خلاقیت هنرجویان رابطه دارد باید در طول سال نیز به آن توجه نمود و با انجام فعالیت های جنبی آن ها را پرورش داد.
6- با وجود اینکه سازمان سنجش هر سال تعدادی کتاب را به عنوان منبع اصلی معرفی می کند ولی با این حال شما باید در کنار آن به مطالعه منابع آزاد نیز پرداخته و در برنامه ی مطالعاتی خود بگنجانید.
7- در کنکور هنر ممکن است در چندین بازه ی زمانی مختلف دچار یاس، بی خیالی، خستگی و عدم روحیه باری ادامه ی تحصیل شوید که این تا حدودی خوب است و اگر واقعا تلاش خود را کرده باشید نشان دهنده ی بروز پیشرفت در کارتان است و باید با آرامش آن ها را پشت سر گذاشته و وارد مرحله ی بعد شوید.
8- چنانچه در آزمون های آزمایشی شرکت می کنید ممکن است در دو آزمون پیاپی دو نتیجه ی کاملا متفاوت بگیرد ولی این دلیل بر عدم پشتکار و توانایی فکری شما نیست بلکه نشان دهنده ی گستردگی کنکور هنر است که باید آن را جدی تر بگیرید و نوع نگاه خود را به آن عوض کنید.
9- در سایر رشته ها مانند ریاضی و تجربی کار بسیار راحت تر است شما با حفظ کردن چند فرمول و تعریف می توانید به تمامی سوالات پاسخ دهید ولی در کنکور هنر باید گاهی همه قواعد ذهنتان و آنچه که تا به حال آموخته اید کنار بگذارید و با حس و دلتان به سوالات پاسخ دهید هر چند کار درستی نباشد ولی خب کاریش که نمیشه کرد، عالم هنرمندان این جوریه دیگه ....!
10- خلاصه اینکه کنکور هنر کنکور دوره کردن است حتی اگر مطمئن هستید که در یک مبحث تسلط کافی دارید باز هم باید آن را مرور کنید!

دوره ... دوره ... دوره ...